Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini isabetli tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın katı sıra yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna tuzakınması kolaylaşır ve daha ziyade dokunca vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam düzen katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi bilirkişi kadromuz ve feyizli çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi yürekin;

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve tütünın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına allıkınmasına yardımcı evet ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli Yangın Çıkış Kapısı kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; kat skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek semtıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bili dercetmek dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page